Ne radite to, varaju vas

Estetske operacije su jedna od najvećih prevara i ispiranja mozga ikada izmišljenih. Lak plen su žene (zbog istorijsko jake seksualne objektifikacije) i ljudi koji pokusavaju da kompenzuju druge životne probleme na ovaj način. Medicinska industrija je uskoro jača od vojne. Ogromna lova je u pitanju, a vi ste samo produkt. Ukoliko nemate funkcionalnih problema sa nekim delom tela, ne nasedajte na medijske i kampanje socijalnih mreža. Budite ponosni na svoje lice i telo. Na svoje poreklo. Operacija vam nece popraviti zivot niti vam kupiti sreću. Postajete još jedna plastična ovčica za šišanje. Posebno ne slušajte muškarce (pa ni žene koje propagiraju ovaj zločin protiv humanosti, da bi i same preživele u kapitalizmu), oni posebno zarađuju preko ženskih leđa, na sve moguće načine, metaforički i bukvalno.

Pronađite i konektujte se sa ljudima koji razumeju globalnu konzumersku politiku (ne slušajte hirurge, radije se edukujte o tome šta motiviše nekoga da postane hirurg u ovom domenu) i radite na tome da probudite i druge ljude.

Jako mi je žao što su ovako daleko dogurali i što smo dozvolili da se nađemo u situaciji da preispitujemo i mučimo sebe na ovaj način. Psihološko zlostavljanje.

Pazite koje medije pratite, koje filmove gledate, koje glumce podržavate, i generalno, kome ostavljate svoju pažnju i novac.

V.

3 mišljenja na „Ne radite to, varaju vas

  1. Pozdrav,

    Po komentarima vidim da si jako nezadovoljna i nekako imam osjećaj da si zažalila zbog odradjene operacije?
    Mogu li biti slobodna i pitati koji su razlozi?

    U procesu sam donošenja odluke pa me zanima. Hvala 🙂

  2. Sve sam procitala i jos uvek ne uspvam da pronadjem cenu operacije na VMA ili Stomatoloskom.

    Ako iko zna , molim vas ostavite komentar.

    Hvala

Postavi komentar