About

Kako se odluciti da li uraditi ovu operaciju ili ne?

Odakle poceti, gde se informisati, o cemu sve razmisljati, koja pitanja postaviti pre op.

Bolan, riskantan, ali ispravan put u kvalitetniji zivot?

8 mišljenja na „About

  1. pozdrav, ja se isto razmisljam za ovu operaciju, potrebne su mi neke informacije.. ne znam koliko jos posecujes ovu stranicu jer verujem da je dosta vremena proslo pa sada ni ne razmisljas o ovome, pa ako bi imala neki kontakt da mi das, barem mail da mogu da te pitam neke stvari.. naravno ako imas malo vremena za pomoc.
    unapred zahvalan
    dusan

      • Ja ne verujem da sam naisao na ovaj sajt. Vec godinama pokusavam sam da saznam sta je problem sa mojom glavom, oduvek imam osecaj da tesko dizem i osecaj neke tezine u glavi. Mozes li mi pisati na gorrdomain at gmail.com molim te, imao bih par pitanja da ti postavim u vezi ove operacije. Unapred hvala!

      • Pitaj ovde slobodno, što da ne? Ne bih nikom preporučila operaciju, ako baš nije apsolutno neophodno. Drugo, ne bih preporučila da se ide kod privatnika. Treće, zapad nas bombarduje njihovim idealom lepote, a mi imamo svoje. Kao što grkinje imaju velike, kukaste noseve, na primer. Da li sad sve one treba da se operišu, jer svi gledamo americke filmove i usvojili smo njihove standarde… Ovo je nešto što treba osvestiti i odupreti se ispiranju mozga

      • Pa imam progeniju od rodjenja,ceo zivot me muci,uvek me je nerviralo sto mi je kriva i izbacena donja vilica,pa me zanima kakva su tvoja iskustva sa tim?Nemam podrsku od drugih ljudi ali sam resio to da uradim operaciju.Zanima me koliko je bolno i koliko traje oporavak i da li si ti zadovoljna sa svojim sadasnjim izgledom lica?I hteo bih da znam gde si radila operaciju?Pozdav 😀

      • Jako je tesko reci za nekog drugog, zavisi od mnogo faktora..ti najbolje znas sam koliko ti smeta i da li je to objektivno bas toliki problem. Meni je operacija prosla sa mnogo komplikacija i dan danas imam problem, neugodan osecaj stezanja (jos uvek titanijumske plocice unutra) i konstantno tvdru donju usnu i bradu. Da li je to vredno malo boljeg izgleda i simetrije? Iz danasnje perspektive – ne ..ali, ja vise nemam kud, sada samo mogu da popravljam dalje, stetu ucinjenu operacijom. I jos nesto..jedno kad preseces na ovu stranu, onda se lakse odlucujes da manjes dalje i cesce, jer vec si na „tamnoj strani“..Tako nekako ja gledam na to sada. Ali nije bilo moguce da znam, pre nego sto sam probala, i svakako nisam ocekivala da ce sve proci uz tako mnogo komplikacija..a , eto, desava se i to.

Postavi komentar